Search
Close this search box.
تست مشاوره ریزش مو

احتمالا بارها  اصطلاح طاسی یا کچلی را شنیده اید. اکثر ما معمولا به هنگام اشاره به ریزش مو از کلمه طاسی یا کچلی استفاده می‌کنیم، اما دقیق‌ترین نام برای این بیماری آلوپسی است. به طور معمول همه ما بین 50 تا 90 تار مو در یک روز از دست می‌دهیم. به عبارتی زمانی که ریزش مو بیش از 100 تار مو در روز باشد، این نوع ریزش را می‌توان آلوپسی نامید. آلوپسی یک مشکل پزشکی رایج است که بسیاری از مردم در سراسر جهان از آن رنج می­برند و سازمان بهداشت جهانی (WHO) این بیماری را بیش از یک موضوع صرفاً زیبایی در نظر گرفته است. کچلی علاوه بر زیبایی ابعاد روحی روانی و همین طور سلامت جسمی و فکری افراد را تحت الشعاع قرار میدهد.

بر خلاف تصور غالب در جامعه این مسئله تنها برای مردان رخ نمی‌دهد بلکه هر دو جنسیت را درگیر میکند. آلوپسی تنها به موی سر مختص نمی‌شود، بلکه می‌تواند سایر نواحی مانند: ابرو و مژه، ریش و … را هم درگیر کند. آلوپسی فقط یک علت یا یک راه برای ظهور ندارد. آلوپسی میتواند طیف وسیعی از علت­ها از عوامل ژنتیکی گرفته تا رژیم غذایی نامناسب و استرس‌های معمولی را شامل شود. برای برخی، مشکلات آلوپسی را می‌توان با بهبود کیفیت زندگی و رژیم­های غذایی مناسب برطرف کرد، اما برای برخی دیگر، پیوند مو یا  سایر درمان ها ضروری است.

آلوپسی انواع متفاوتی دارد.

تا به امروز ۶ نوع متفاوت از آلوپسی شناخته شده است که به شرح زیر می‌باشد:

  • آلوپسی آندروژنتیک(Androgenic alopecia)،
  • آلوپسی آره‌آتا(Areata alopecia)،
  • آلوپسی فیبروزان پیشانی(Frontal fibrosing alopecia)،
  • آلوپسی منتشر شونده( Diffuse alopecia)، آلوپسی اِسکار(Scarring alopecia)،
  • آلوپسی کامل( Universal alopecia).
آلوپسی آندروژنیک

آلوپسی آندروژنیک یا طاسی با الگوی مردانه شایع ترین نوع آلوپسی است.. این نوع طاسی معمولاً به میزان کم و بیش از سن ۵۰ سالگی شروع می‌شود و به طور کلی حدود ۵۰ درصد از مردان و ۱۰ درصد از زنان از آن رنج می‌برند. علت آن عمدتا ژنتیکی بوده، اگرچه می‌تواند هورمونی نیز باشد. در نوع هورمونی آلوپسی هورمون‌های مردانه یا آندروژن‌ها روی فولیکول‌های مو که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به این بیماری هستند، عمل کرده و به تدریج باعث آتروفی می‌شود تا زمانی که مو کاملاً از بین برود. برای زنان، ریزش مو  در تمام سطح سر پخش است، زیرا آنها معمولا تمام موهای خود را از دست نمی‌دهند، و احتمال عقب رفتن خط مو کمتر است.

آلوپسی آره‌آتا

آلوپسی آره‌آتا دومین نوع شایع آلوپسی است. این نوع ریزش مو که به صورت سکه‌ایست، اگرچه می‌تواند به کل پوست سر یا حتی به بقیه بدن سرایت کند. به طور معمول، این نوع آلوپسی از بین می‌رود و موها مجدد رشد می‌کند و این لکه ها ممکن است در آینده دوباره ظاهر شود. این عارضه علاوه بر عوامل ژنتیکی معمولاً به بیماری های خودایمنی مانند بیماری سلیاک، دیابت یا آرتریت مربوط می‌شود.

آلوپسی فیبروزان فرونتال

آلوپسی فیبروزان فرونتال معمولاً زنان را بیشتر از مردان مبتلا می‌کند. این نوع آلوپسی ناشناخته‌های زیادی را شامل می‌شود و علل آن هنوز کاملا مشخص نیست و می‌تواند با یائسگی مرتبط باشد. آلوپسی فیبروزان عمدتاً روی خط مو در جلو تأثیر می گذارد و بیشتر و بیشتر به عقب حرکت می‌کند.

آلوپسی Diffuse

آلوپسی منتشر یک نوع ریزش مو برگشت پذیر است. ممکن است کم و بیش شدید باشد و مربوط به ناحیه ای از پوست سر است که مو در آن از بین می رود.

آلوپسی اِسکار

آلوپسی اسکار، همانطور که از نامش پیداست، نوعی ریزش مو است که در اثر زخم ایجاد می‌شود. در این صورت ممکن است یک زخم عامل تخریب فولیکول‌های مو باشد و از رویش جدید مو در ناحیه جلوگیری کند.

آلوپسی کامل

آلوپسی کامل به یک بیماری خود ایمنی است که به فولیکول‌های مو حمله و از تولید مو جلوگیری می‌کند و باعث طاسی می‌شود. در این نوع آلوپسی، آنتی بادی های بیمار به فولیکول مو حمله کرده و آن را کاملا از بین می‌برند. آلوپسی کامل یک زیرگروه از آلوپسی آره‌آتا است. تفاوت آن فقط در این است که تهاجمی تر به نظر می‌رسد.

چه بیماری‌ها و مشکلاتی موجب ریزش مو می‌شود؟

تا به امروز ۶ نوع متفاوت از آلوپسی شناخته شده است که به شرح زیر می‌باشد:

  • آلوپسی آندروژنتیک(Androgenic alopecia)،
  • آلوپسی آره‌آتا(Areata alopecia)،
  • آلوپسی فیبروزان پیشانی(Frontal fibrosing alopecia)،
  • آلوپسی منتشر شونده( Diffuse alopecia)، آلوپسی اِسکار(Scarring alopecia)،
  • آلوپسی کامل( Universal alopecia).
آلوپسی چیست 1
پیشنهاد ما به شما چیست؟

سلول‌های بنیادی، بیشترین کاربرد را در زمینه درمان بیماری‌ها از جمله اختلالات پوستی دارد. مواد غنی و متابولیت­های ترشح شده از این سلول‌ها اخیراً به یکی از  امیدوارکننده‌ترین درمان­ها برای آلوپسی تبدیل شده‌است.

(برای مطالعه بیشتر در خصوص سلول­های بنیادی در کچلی به لینک مطلب کچلی در سایت مراجعه کنید )

سرم موی PGstem+hair محصول دانش بنیان شرکت پارسی ژن بر پایه تکنولوژی مهندسی سلول­های بنیادی است.  PGstem+hair   یک درمان مبتنی بر پزشکی شخصی است. برای تولید این  سرم از اکسیر سلول­های بنیادی جوان خود شما استفاده می­شود. این تقویت کننده و احیا کننده مو، غنی از ترکیبات موثر سلول­های بنیادی است. و بر نواحی از سر که دچار رشد موی کم و ضعیف هستند اثرگذار است.

درمان کچلی با استفاده از عصاره سلول­های بنیادی خدمت جدیدی است که در کلینیک ژنتیک ساواژنوم در دسترس است. برای سفارش سرم موی شخصی سازی شده بر پایه سلول­های بنیادی فرم زیر را تکمیل کرده تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

آیا شما کاندید مناسب درمان شخصی برپایه سلول های بنیادی هستید ؟

کافی است به چند سوال زیر پاسخ دهید تا متخصیص ما الگوی ریزش در شما را تشخیص داده و در صورت کاندید مناسب بودن برای درمان شخصی برپایه سلول های بنیادی اطلاعات تکمیلی در خصوص محصول به شما داده شود. پس از تکمیل و ارسال این فرم، منتظر تماس تیم ما باشید تا راه حلی مناسب شما به شما پیشنهاد دهیم.

( اطلاعات شما نزد کارشناسان ما به صورت محرومانه محفوظ خواهد بود.)

2 پاسخ

  1. باسلام
    ۲۰سالمه و ریزش موی خیلی شدید گرفتم و ازدوطرف سرم شروع ب ریختن کرده و کامل داره سفیدمیشه انواع قرص و شامپو و همه چی استفاده کردم بدترشدن ک بهترنشد
    سنوگرافی سینه انجام دادم کیست داشتم و داروی متوفورمین دوفاستون و اسپیرونولاکتون استفاده میکنم ب دستور پزشک ولی همچنان ریزش ادامه دارد
    باید چیکارکنم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه

ساوامگ

 آخرین مقالات و اخبار تخصصی مرتبط با علم ژنتیک را در ساوامگ بخوانید.